YOGA

Yoga is voor iedereen, voor beginners en gevorderden, voor elk niveau. Of je jong bent of oud. Yoga brengt je naast ruimte, souplesse en kracht ook verstilling en ontspanning, zowel fysiek als mentaal. Yoga laat de energie weer stromen, kan je gezondheid verbeteren en rust en ontspanning bieden in drukke tijden. Yukha Yoga biedt wekelijkse groepslessen  en 1 op 1 yogasessies. 

YIN YOGA

Yin Yoga is een toegankelijke, zachte vorm van yoga die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel. De rustige beoefening van zittende en liggende yogahoudingen zorgt voor het verminderen van stress en laat je energie weer stromen. 

De lessen zijn erop gericht lichaam en geest gezond, sterk en flexibel te maken. De Yin les is een veelzijdige les voor alle niveau’s. De lessen worden wekelijks gegeven. Kijk op het rooster voor de lestijden.

WORKSHOPS YOGA & YOGA NIDRA

In deze extra lange lessen starten we met zachte, rustige  Yoga en  eindigen we met een lange Yoga Nidra sessie. Deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana – brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je pas echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk. Houd voor de data de workshop agenda in de gaten.

1 OP 1 YOGASESSIES

Privélessen kunnen je helpen de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Je wordt je bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken bijvoorbeeld in je carrière, je relaties of je gezondheid. Jij geeft aan waar je aan wilt werken en je krijgt een persoonlijk lesplan, op maat gemaakt naar jouw wensen. De lestijden zijn in overleg.

 

                                                                 

yukha-yoga-yin
Yukha_Yoga_Purmerend_yogastijlen_yin_flow