YOGA & MINDFULNESS

Yoga is voor iedereen, voor beginners en gevorderden, voor elk niveau. Of je jong bent of oud. Yoga brengt je naast ruimte, souplesse en kracht ook verstilling en ontspanning, zowel fysiek als mentaal. Yoga laat de energie weer stromen, kan je gezondheid verbeteren en rust en ontspanning bieden in drukke tijden. Yukha Yoga biedt 5 wekelijkse groepslessen in Purmerend. Wij bieden ook 1 op 1 Yoga & Mindfulness sessie’s en geven regelmatig workshops en retreats op het gebied van yoga.

YIN YOGALESSEN

Yin Yoga is een toegankelijke, zachte vorm van yoga die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel. De rustige beoefening van zittende en liggende yogahoudingen zorgt voor het verminderen van stress en laat je energie weer stromen.

De lessen zijn gevarieerd en een mix van Yin, Mindful Flow en Meditatie. Elke les eindigt met een meditatie of eindontspanning. De lessen zijn erop gericht lichaam en geest gezond, sterk en flexibel te maken. 

YOGA NIDRA

In de Yoga Nidra lessen starten we met zachte, rustige yoga en  eindigen we met een lange Yoga Nidra sessie. Deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana – brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je pas echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk. Houd voor de data de workshop agenda in de gaten of neem contact op per mail. MEER INFO

1 OP 1 YOGA & MINDFULNESS SESSIES

Privélessen kunnen je helpen de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Je wordt je bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken bijvoorbeeld in je carrière, je relaties of je gezondheid. De nadruk ligt tijdens deze sessies op de beleving van het moment waarin je je nu begeeft. Je leert in het hier en nu te blijven, door middel van yoga en mindfulness oefeningen. Lees hier meer over PRIVEYOGA en MINDFULNESS

 

                                                                 

yukha-yoga-yin
Yukha_Yoga_Purmerend_yogastijlen_yin_flow