ales_Lydia_du_Cloo_yoga_Purmerend

Over​

Lydia studeerde aan de  hogeschool  voor de kunsten in Utrecht en aan de fotovakschool in Amsterdam. Daarnaast is zij opgeleid tot yogadocente en kinderyoga docente. Zij werkt als professioneel fotograaf en yogadocente.

Zo,n 15 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga en werd direct gegrepen door de schoonheid van yoga.

In de daarop volgende jaren ben ik verschillende yogastijlen gaan beoefenen, ik zocht verdieping en vond deze uiteindelijk in zowel de ashtanga vinyasa yoga als in de yin yoga. Voor mij een perfecte combinatie tussen het actieve (yang) en de stilte van yin.

Mijn doel in het leven werd steeds duidelijker. Ik besloot een studie tot yogadocent te gaan volgen. Ik wil mensen graag inspireren met mijn passie voor yoga  en mij omringen met mensen die mij inspireren!

In 2015 heb ik met succes de yoga teacher opleiding bij Aalo Yoga Academie afgerond. Daarna volgden een opleiding kinderyoga en een opleiding yin yoga.

De lessen die ik geef zijn gebaseerd op de ashtanga yoga, ook wel power yoga genoemd. Dit is een dynamische, krachtige vorm van yoga, die beoefend wordt in een “flow”.

Yin yoga is een toegankelijke, zachte vorm van yoga die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel. De rustige beoefening van zittende en liggende yogahoudingen zorgt voor het verminderen van stress en laat je energie weer stromen. Je voelt je na afloop heerlijk ontspannen en soepel!

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zijn of haar eigen proces kan volgen. Ik wil je uitdagen om te ontdekken, verwonderen en te groeien…

Namasté Lydia

Yogateacher RYT 200 Yoga Alliance

“The beauty of things

 lies in the people who secretly

 put their heart and soul into it.”