Over

OVER YUKHA YOGA STUDIO

Yoga is een lichamelijk en geestelijk bewustwordingsproces hoe jij jezelf in een yogahouding of andere situatie plaatst. Met respect en geduld voor jezelf leer je hoe je flexibel kunt worden, zowel fysiek als mentaal. Niet alleen op de mat maar ook juist in je dagelijks leven.

Mijn eerste kennismaking met yoga was in een sfeervolle en intieme yogastudio in Amsterdam, ik was direct gegrepen door de schoonheid en rust van yoga. Het gaf mij innerlijke rust, balans en energie. Ik wilde geen les meer missen! In de daarop volgende jaren ben ik verschillende yogastijlen gaan beoefenen, ik zocht een manier om contact te maken met mijzelf, ik zocht verdieping en vond deze uiteindelijk in zowel de Ashtanga Vinyasa Yoga als in de Yin Yoga. Voor mij een perfecte combinatie tussen het actieve (yang) en de stilte van yin. Ik begon dagelijks yoga te beoefenen.

Yoga veranderde voor mij in meer dan alleen de lichamelijke beoefening en werd een levenswijze. Mijn doel in het leven werd steeds duidelijker en ik  besloot een studie tot yogadocent te gaan volgen. In 2017 heb ik de 200 hrs Yoga Alliance docentenopleiding bij Aalo Yoga Academie afgerond. Daarna volgden de specialisaties Yin Yoga, Kinderyoga en Zwangerschapsyoga.

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zijn of haar eigen proces kan volgen. Ik wil mensen inspireren met mijn passie voor yoga  en mij omringen met mensen die mij inspireren! Ik wil je uitdagen om te ontdekken, verwonderen en te groeien…  

Graag nodig ik je uit in een van mijn lessen en te ervaren welke positieve effecten yoga op jouw leven kan hebben.

Namaste Lydia

“The beauty of things

 lies in the people who secretly

 put their heart and soul into it.”

 

 

Over Yukha Yoga Studio Lydia