yoga workshops Yin Yoga

YOGA EN MEDITATIE

WORKSHOPS EN CURSUSSEN


Hieronder de agenda van  aankomende yoga workshops. Bij Yukha Yoga staan we open voor suggesties- als je zelf met een groepje een op maat gemaakte workshop wil organiseren, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen.    

YOGA NIDRA

Zondag 26.05.2024 |  10.00 – 11.30 uur

YOGA NIDRA & CACAOCEREMONIE

Vrijdag 28.06.2024 |  19.00 – 21.30 uur

Aanmelden via mail: info@yukha-yoga.nl 

 


 

YOGA NIDRA  

Een rustige les waarin je lichaam wordt gestimuleerd om los te laten en zacht te worden. Yoga Nidra is een yogavorm die geen fysieke inspanning vraagt. Je hoeft alleen maar lekker te gaan liggen. Tijdens de yoga Nidra sessie wordt je begeleidt door de verschillende fases van de oefening heen, zodat je volledig kunt ontspannen. Het bestaat  uit een serie adem, meditatie en visualisatie oefeningen om stress te verminderen, je zenuwstelsel te kalmeren en een intense rust te ervaren. Deze diepe staat van ontspanning activeert het zelf genezend vermogen van je lichaam. LEES MEER OVER YOGA NIDRA

Zondag 26.05  |  10.00-11.30 |    Prijs: € 20,00


 

YOGA NIDRA & CACAOCEREMONIE  

De helende werking van cacao, adem en muziek. Van je hoofd naar je hart!

Met zachte yoga, meditatie, yoga nidra, pranayama, cacao en muziek. Om ultiem te ontspannen, te mediteren en je zo af te stemmen met jezelf en je te verbinden met je hart.

Een ontspannen avond waar je gaat verbinden met jezelf en met elkaar.

Hoe ziet de avond eruit?

Na het welkom heten in de cirkel start ik met iets te vertellen over de werking van cacao. Cacao werkt als een hartopener en heeft o.a. een positieve invloed op je humeur doordat het rijk is aan stofjes zoals serotonine, melatonine en dopamine. Cacao werd van oudsher vaak gebruikt tijdens meditaties omdat het de focus en concentratie kan verhogen. Door het drinken van pure cacao zal je makkelijker met je aandacht naar binnen keren en kunnen verbinden met je gevoel.

Tijdens deze avond mediteren we samen en trekken een inzichtkaart. We zetten een intentie voor de sessie en na het drinken van een kop pure cacao gaan we zachte yoga beoefenen. Aansluitend mag je lekker komen liggen voor een lange yoga Nidra sessie. Tijdens de lange eindontspanning wordt je omringt door prachtige muziek en mantra’s. We sluiten af met een kop thee en iets lekkers.

Handig om te weten:

  • Na aanmelding krijg je 24 uur voorafgaand aan de sessie een mail met aanvullende informatie en tips.
  • Neem pen en papier mee zodat je je inzichten of gevoelens kunt opschrijven.
  • Je bent ook welkom als je geen cacao drinkt en de ceremonie toch wil bijwonen.

Vrijdag 28.06.2024 | 19.00-21.30 | Prijs: 40,00