YUKHA YOGA PRIVACY STATEMENT

Wij vinden je privacy zeer belangrijk en hebben de manier hoe we omgaan met jouw gegevens zorgvuldig vastgesteld conform de nieuwe Europese wetgeving. Je kunt jouw gegevens te alle tijden inzien en wijzigen en je mailing voorkeuren zelf instellen door een e-mail te sturen naar: info@yukha-yoga.nl

Yukha Yoga Contactgegevens:

Praktijkadres: Gezondheidscentrum De Roos, Rozenstraat 19, 1441 HV Purmerend

Tel. +31 655944221 https://www.yukha-yoga.nl

PRIVACY STATEMENT

Yukha Yoga gaat zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens en beschermt de privacy van je persoonsgegevens. Door gebruik te maken van onze website en diensten ga je akkoord met ons privacy- en cookie-beleid.  De belangrijkste zekerheden kort samengevat:

  • We verzamelen alleen de noodzakelijk informatie om je veilig te kunnen laten deelnemen aan onze activiteiten en jou hierover te informeren.
  • We delen je gegevens niet verder met derden zonder toestemming.
  • We verkopen nooit (persoonlijke) gegevens
  • We trachten te verzekeren dat je gegevens veilig zijn van onbevoegde toegang of publicatie.

    Hieronder lees je alle details van onze privacy regeling.

INLEIDING

Yukha Yoga verwerkt persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Yukha Yoga verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement (verder te noemen: “Privacy Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.

TOEPASSELIJKHEID

Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de website van Yukha Yoga en de door leden ingevulde ‘inschrijfformulieren’ in de studio en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).

WELKE GEGEVENS VERZAMELT YUKHA YOGA?

Wanneer jij je aanmeldt via onze website of het contactformulier invult of andere aanvragen doet voor een van de diensten, word je gevraagd om gegevens in te vullen. We verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf verstrekt. Voor particuliere klanten beperken we de gegevensverzameling tot:

  • Voor- en achternaam
  • Postcode
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • fysieke beperkingen / bijzonderheden die relevant bij deelname aan onze diensten

In specifieke gevallen, als bij zakelijke relaties of deelname aan een langere training kan de volgende aanvullende informatie gevraagd worden:

  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • Geboortedatum

MET WELK DOEL GEBRUIKT YUKHA YOGA DE PERSOONSGEGEVENS

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
Je naam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van informatie, delen van kennis, in o.a. de Yukha Yoga nieuwsbrief om je zo als klant op de hoogte te houden van onze dienstverlening en activiteiten. We doen dit alleen met gegevens die we verkregen hebben via de inschrijving bij Yukha yoga voor het afnemen van diensten, niet met gegevens die via rechtstreekse e-mailberichten binnengekomen zijn.

Je mailadres en mobiele nummer gebruiken we om je indien nodig in te lichten voor een (last minute) wijziging van een les of afspraak. We sturen je bijvoorbeeld een sms bericht wanneer we de door jou gereserveerde les of afspraak door onverwachte omstandigheden moeten afzeggen. Je telefoon nummer wordt nooit gebruikt voor marketing. Indien je geen prijs meer stelt op deze informatie, kun je jezelf hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in de nieuwsbrief of Yukha Yoga hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door een e-mail te sturen naar info@yukha-yoga.nl.

Jouw combinatie van persoonsgegevens (naam – postcode – mail – telefoon) gebruiken we om je uniek te kunnen identificeren.

Deze gegevens gebruiken we ook voor de financiële administratie en om je (op verzoek) een factuur te kunnen sturen.

Fysieke beperkingen of bijzonderheden gebruiken we uitsluitend ter (noodzakelijke) informatie aan de docent ter voorkoming van blessures of letsel.

VERWERKING PERSOONSGEGEVENS

Yukha Yoga behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Yukha Yoga verzamelt Persoonsgegevens bij het opnemen van contact via de website, het abonneren op Yukha Yoga – nieuwsbrief en bij een bezoek aan Yukha Yoga activiteiten. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de (financiële) administratie. Yukha Yoga bewaardt je gegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. We hanteren een bewaartermijn van 6 maanden na beeindiging van je lidmaatschap.

COOKIES

De website www.yukha-yoga.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de website van Yukha Yoga beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat Yukha Yoga na kan gaan hoeveel mensen de website in een bepaalde periode hebben bezocht. De cookies zijn nodig om de meest optimale gebruiksbeleving te realiseren voor haar bezoekers. Yukha Yoga gebruikt deze data alleen geaggregeerd en kan deze niet herleiden tot een apparaat of individu.

Google analytics
Ook door het statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Yukha Yoga wil graag weten hoe de bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks de website bezoeken, zodat Yukha Yoga het gebruik van de website kan optimaliseren. Yukha Yoga willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter we willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben wij goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over de gebruiksvoorwaarden en gegevensbescherming vindt u bij de voorwaarden van Google Analytics of bij het privacy overzicht van Google Analytics.

BEVEILIGING

Yukha Yoga heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

VRAGEN

Wil je naar aanleiding van dit privacy beleid een vraag stellen of wil je gewoon meer informatie over iets dat je gelezen hebt? Vul dan het contactformulier in of mail direct.