Yukha_Yoga_Purmerend_goed om te weten

Doe jezelf het plezier om op tijd te komen. Je bent welkom vanaf 5 a 10 minuten voor aanvang van de les. Op die manier kan je jezelf rustig installeren en voorbereiden op de les. 

***

Via de nieuwsbrief, Facebook en de website proberen we je op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van Yukha Yoga. Eventuele last-minute wijzigingen vind je op de Facebook pagina van Yukha Yoga en worden per e-mail gecommuniceerd.

***

Draag lekker zittende soepele kleding. Het is prettig om tijdens de eindontspanning snel iets warms zoals een vest en sokken aan te kunnen trekken. Doe opvallende sieraden en je horloge af en oefen op (schone!) blote voeten of yogasokken.

***

Draag geen parfum tijdens de les. Parfum kan hinderlijk voor de anderen zijn en de ademhaling belemmeren.

***

Liever geen schoenen in de studio. Laat je schoenen bij het binnenkomen van de studio achter in de hal.

***

In de zaal houden we het graag stil. Vermijd geanimeerde gesprekken, maar probeer te genieten van de rust (in jezelf). Bij binnenkomst in de zaal graag gedempt praten, kom alvast in de yoga/meditatiesfeer. We delen het gebouw met andere mensen, respecteer ieders persoonlijke ruimte.

***

Yoga beoefen je het beste op een lege maag. Als het lukt eet je je laatste lichte maaltijd ongeveer twee uur voor je yogales. Kom wel voldoende gehydrateerd naar de les. Drink na de les voldoende water. Er staat na de les een kan met thee klaar op de tafel in de hal. Bedien jezelf gerust!

***

Draag zorg voor het materiaal dat Yukha Yoga je ter beschikking stelt. Als je een matje gebruikt, vergeet dan niet om het na afloop van de les schoon te maken. Het is natuurlijk erg fijn en het meest hygiënisch om je eigen mat te hebben. Een doekje en mat-cleaning is aanwezig in de studio.

***

Laat waardevolle spullen zo veel mogelijk thuis. Vergeet niet om je telefoon uit te zetten.

***

Als je blessures of klachten hebt, moe bent, of als er iets anders aan de hand is, geef dit dan altijd door aan de docent. Wanneer je houdingen moet overslaan, doe dat dan ook of probeer een aangepaste oefening. Wees geduldig met jezelf. Zie wat er kan vandaag, voor jouw lichaam. Observeer, wees mild en oordeel niet. Het is wat het is.

***

Let op het tijdig annuleren van je les. Het liefst 24 uur van te voren. Als het echt niet anders kan op de dag zelf minimaal 6 uur voor aanvang van de les. Bij late annulering wordt de les doorberekend.

***

Geniet van de les!