Yukha-yoga-Purmerend-Priveyoga

HERSTEL MET PRIVE YOGA

Ontstress en herstel met Privé Yoga. Ben je ziek geweest of heel druk? Gun jezelf de tijd om rustig te herstellen. 

Het kan ook zijn dat je met yoga wilt beginnen en onzeker bent of je zorgen maakt over een blessure en een groepsles misschien een te grote stap is voor je. Of als geen tijd hebt voor een groepsles en liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt.

Privélessen kunnen je helpen de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Je wordt je bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken bijvoorbeeld in je carrière, je relaties of je gezondheid. Jij geeft aan waar je aan wilt werken en je krijgt een persoonlijk lesplan, op maat gemaakt naar jouw wensen. De lestijden zijn in overleg.

Het kan ook een leuk idee zijn om een klein groepje samen te stellen met je collega’s of vrienden; persoonlijke begeleiding en yoga op het moment dat het jullie uitkomt! Voor kleine groepjes van minimaal 2 personen tot maximaal 6 personen ( de kosten worden gedeeld!) De yogalessen kunnen op elke gewenste locatie worden gegeven, in de studio, buiten in de natuur, bij je thuis of op het werk.

Prive yoga is zeer geschikt bij blessures of burn-out. Maar ook wanneer je wat minder energie hebt of gewoon tot rust wilt komen en ontspannen. Wat je kunt verwachten is een combinatie van technieken en inzichten uit de Yin Restorative Yoga en Yoga Nidra, aangevuld met mindfulness en meditatie.

Wij bieden ook 1: 1 Yoga & Mindfulness sessies. De nadruk ligt hier meer op mindfulness (aandachtstraining) LEES MEER