Yukha-yoga-Purmerend-Priveyoga

Prive yoga

 

Prive Yoga kan je helpen als je met yoga wilt beginnen of als je je practice verder wilt ontwikkelen. Als je onzeker bent over je niveau of je zorgen maakt over een blessure is een groepsles misschien een te grote stap voor je. Privé Yoga lessen helpen je hierover heen. Je ontwikkelt meer zelfvertrouwen in je yogabeoefening. Het kan ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles en liever les hebt waar en wanneer het jou uitkomt.

Privélessen kunnen je helpen de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Je wordt je bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken bijvoorbeeld in je carrière, je relaties of je gezondheid. Jij geeft aan waar je aan wilt werken en je krijgt een persoonlijk lesplan, op maat gemaakt naar jouw wensen. De lestijden zijn in overleg.

Het kan ook een leuk idee zijn om een klein groepje samen te stellen met je collega’s of vrienden; persoonlijke begeleiding en yoga op het moment dat het jullie uitkomt! Voor kleine groepjes van minimaal 2 personen tot maximaal 6 personen ( de kosten worden gedeeld!) De yogalessen kunnen op elke gewenste locatie worden gegeven, buiten in de natuur, bij je thuis of op het werk.