Yoga is voor Lydia de weg naar binnen. Yoga geeft haar innerlijke rust, balans en energie. Na het volgen van haar allereerste yogales wist zij dat er iets heel moois en waardevols was aangeraakt. In de daarop volgende jaren is zij verschillende yogastijlen gaan beoefenen, ze zocht verdieping en vond deze uiteindelijk in zowel de Ashtanga Vinyasa yoga als in de Yin yoga. Voor haar een perfecte combinatie tussen het actieve (yang) en de stilte van yin. Haar doel in het leven werd steeds duidelijker. Zij besloot een studie tot yogadocent te gaan volgen. Yoga geeft haar zoveel rust, creativiteit en vrijheid. Dit gevoel wil zij doorgeven aan de mensen in haar les.  Zij wil mensen graag inspireren met haar passie voor yoga  en zich omringen met mensen die haar inspireren.

In 2017 heeft Lydia  met succes de RYT 200 hrs Yoga docentenopleiding bij Aalo Yoga Academie afgerond.  Zij heeft zich naast Ashtanga Vinyasa yoga en Yin yoga gespecialiseerd in Zwangerschapsyoga, Kinderyoga en Yoga Nidra. 

In haar lessen vind zij het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zijn of haar eigen proces kan volgen. Zij wil je uitdagen om te ontdekken, verwonderen en te groeien…  

Lees meer>

“The beauty of things

 lies in the people who secretly

 put their heart and soul into it.”

Over Yukha Yoga Studio Lydia