Yukha Yoga Purmerend

YIN YANG YOGA


Yin Yang Yoga is een rustige yogastijl waarin zachte Yin houdingen afgewisseld worden met iets meer actieve Yang houdingen. Tegen het einde van de les gaan we over op het meer ontspannen Yin gedeelte. Je kunt wekelijks rekenen op rustige ontspanning van de rug, schouders en nek. Deze les brengt de aandacht naar binnen en brengt lichaam en geest in balans.

We combineren het uitvoeren van de houdingen met een bewuste ademhaling. Op deze manier krijg je genoeg tijd om alle sensaties van de houding te ervaren waardoor je focus en ontspanning zult ervaren.

Je leert je lichaam beter kennen en je energie gaat beter stromen. De lessen zijn erop gericht lichaam en geest gezond, sterk en flexibel te maken.

Yoga zorgt naast kracht en energie voor een ontspannen mind. Je leert je op één ding te focussen en al het andere los te laten. Dat begint al bij de houdingen, waarbij je kijkt naar wat er in jouw lichaam en geest gebeurt. Je keert met je aandacht naar binnen. Deze mindfulness zul je uiteindelijk ook steeds meer ervaren in je dagelijks leven.

De Yin Yang les is een afwisselende, veelzijdige les en is geschikt voor alle niveau’s.