YOGA

Yoga is voor iedereen, voor beginners en gevorderden, voor elk niveau. Of je jong bent of oud. Yoga brengt je naast ruimte, souplesse en kracht ook verstilling en ontspanning, zowel fysiek als mentaal. Yoga laat de energie weer stromen, kan je gezondheid verbeteren en rust en ontspanning bieden in drukke tijden. Yukha Yoga biedt wekelijkse groepslessen  en 1 op 1 yogasessies.

MASSAGES 

Yukha Yoga Massagestudio is een fijne plek waar je kunt genieten van een welverdiend moment voor jezelf. Ervaar je regelmatig stress en wil je even volledig ontspannen? Wij bieden diverse massages aan in de studio compleet met aromatherapie en voetreflexmassage. Het maakt je spieren soepel, verminderd stress en laat je energie weer stromen.


YIN YOGA

Yin Yoga is een toegankelijke, zachte vorm van yoga die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel. De rustige beoefening van zittende en liggende yogahoudingen zorgt voor het verminderen van stress en laat je energie weer stromen. 

SLOW FLOW YOGA

Slow Flow Yoga is een actieve yogastijl waarin langzame dynamische bewegingen vloeiend in elkaar overgaan en die beoefend wordt op het ritme van de ademhaling. De lessen zijn erop gericht lichaam en geest gezond, sterk en flexibel te maken.
De Slow Flow les is een actieve, veelzijdige les voor alle niveau’s.

YOGA NIDRA

In deze les starten we met zachte, rustige  Yoga en  eindigen we met een lange Yoga Nidra sessie. Deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana – brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je pas echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk.

1 OP 1 YOGASESSIES

Privélessen kunnen je helpen de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Je wordt je bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken bijvoorbeeld in je carrière, je relaties of je gezondheid. Jij geeft aan waar je aan wilt werken en je krijgt een persoonlijk lesplan, op maat gemaakt naar jouw wensen. De lestijden zijn in overleg.

ZWANGERSCHAPSYOGA

Zwangerschapsyoga is een zachte, fijne bewegingsvorm in een spannende tijd waarin je zowel lichamelijk als geestelijk verandert. 
Tijdens de zwangerschapsyoga staat vooral de zwangerschap op zichzelf centraal: het bewust beleven van het groeiende leven in je buik. De yogahoudingen en een bewust gebruik van de adem helpen je naar binnen te keren en je intuïtie te vergroten. 

MASSAGE ONDERSTEUND DOOR AROMATHERAPIE EN VOETREFLEXMASSAGE  

Een Aroma massage is een zachte massage. Door de behandeling van de energiekanalen- de nadi’s – en de energiepunten genaamd marma’s heeft de massage een energetisch aspect. De massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk.

De Aroma massage maakt gebruik van pure en zuivere essentiële oliën. Door de essentiële oliën met zachte druk en strijkingen op het lichaam aan te brengen ontspannen de spieren op diep niveau, wordt het immuunsysteem versterkt, van toxische stoffen ontdaan en het zelfgenezend vermogen van ons lichaam hersteld. Bij deze behandeling  wordt een palet aan zuivere geuren ervaren  die een positieve en genezende invloed hebben op lichaam en geest.

                                                                 

yukha-yoga-yin
Aromatherapie Purmerend