YOGA

Yoga is voor iedereen, voor beginners en gevorderden, voor elk niveau. Of je jong bent of oud. Yoga brengt je naast ruimte, souplesse en kracht ook verstilling en ontspanning, zowel fysiek als mentaal. Yoga laat de energie weer stromen, kan je gezondheid verbeteren en rust en ontspanning bieden in drukke tijden. Yukha Yoga biedt wekelijkse groepslessen  en 1 op 1 yogasessies. 

YIN YOGA

Yin Yoga is een toegankelijke, zachte vorm van yoga die zich vooral richt op het activeren en stimuleren van het bindweefsel. De rustige beoefening van zittende en liggende yogahoudingen zorgt voor het verminderen van stress en laat je energie weer stromen. 

YIN YANG YOGA

Yin Yang Yoga is een rustige yogastijl waarin Yin en Yang houdingen elkaar afwisselen. De lessen zijn erop gericht lichaam en geest gezond, sterk en flexibel te maken.
De Yin Yang les is een veelzijdige les voor alle niveau’s.

YOGA NIDRA

In deze les starten we met zachte, rustige  Yoga en  eindigen we met een lange Yoga Nidra sessie. Deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana – brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. En daar rust je pas echt van uit, lichamelijk, maar ook geestelijk.

1 OP 1 YOGASESSIES

Privélessen kunnen je helpen de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Je wordt je bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken bijvoorbeeld in je carrière, je relaties of je gezondheid. Jij geeft aan waar je aan wilt werken en je krijgt een persoonlijk lesplan, op maat gemaakt naar jouw wensen. De lestijden zijn in overleg.

ZWANGERSCHAPSYOGA

Zwangerschapsyoga is een zachte, fijne bewegingsvorm in een spannende tijd waarin je zowel lichamelijk als geestelijk verandert. 
Tijdens de zwangerschapsyoga staat vooral de zwangerschap op zichzelf centraal: het bewust beleven van het groeiende leven in je buik. De yogahoudingen en een bewust gebruik van de adem helpen je naar binnen te keren en je intuïtie te vergroten. 


                                                                 

yukha-yoga-yin
Yukha_Yoga_Purmerend_yogastijlen_yin_flow